Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Meteo Delfzijl is altijd op zoek naar sponsors.

Het in de lucht houden van een weerstation kost geld. Denk hierbij aan apparatuur, software, maar ook bijvoorbeeld aan de energiekosten. Op dit moment geeft Meteo Delfzijl actuele data door aan de regionale nieuwssite www.112delfzijl.nl en nog enkele andere websites.

Daarom is Meteo Delfzijl op zoek naar sponsors, die voor een nader overeen te komen geldbedrag Meteo Delfzijl willen ondersteunen. Donatie's zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Als tegenprestatie wordt op iedere pagina zowel aan de linker-, alsook aan de rechterkant, in zogenaamde "contentblokken" reclame voor uw bedrijf/website gemaakt.

Hebt u interesse, neem dan contact met mij op.


Meteospecialist Vlasma in Beetsterzwaag.

Waarom een weerstation van Meteospecialist Vlasma?

Zij weten wat ze verkopen, en kunnen u vertellen hoe het werkt. Er is altijd uitleg mogelijk.

Directe levering na betaling of u krijgt bericht wanneer. Altijd de persoon aan de lijn die u moet hebben, geen wachttijd. 

Daarnaast heeft u de beschikking over een gratis helpdesk. Dat wil zeggen dat wij, Meteospecialist Vlasma en Meteo Delfzijl, u helpen met het opbouwen van uw weerstation tot dat alles werkt zoals het hoort te werken, zowel software- als hardwarematig. Komen wij er ook niet uit, dan proberen wij bij de producent een antwoord te vinden. 

Alle prijzen zijn Inclusief BTW en Batterijen.

 

Openingstijden:


Maandag vanaf 12 uur geopend (alleen in de decembermaand)
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 09:00 tot 16:00 uur
Koopavond: Vrijdag 18:00 tot 21:00 uur

Meteospecialist Vlasma is gesitueerd in een karakteristiek oud pand in het midden van het centrum van Beetsterzwaag. Het voorste gedeelte van het pand is ingericht als winkel, het middenstuk is het atelier en het achterste gedeelte is in gebruik als woonhuis.