Meteo Delfzijl

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Delfzijl, 25 maart 2024
 
Met een naar zuidwestelijke richtingen draaiende wind wordt het aankomende dagen zachter. Het blijft wel licht wisselvallig met wolkenvelden en af en toe wat regen of een bui, maar tussendoor is er ook genoeg ruimte voor de zon. Vooral dinsdag lijkt een heel aardige dag te worden met veel zon en middagtemperaturen rond 15 graden, later op de dag raakt het vanuit het zuiden bewolkter met wat regen. Woensdag en donderdag doet de temperatuur weer een stapje terug, er staat meer wind en er vallen enkele buien.
 

Een omvangrijk en vrijwel stationair lagedrukgebied ten westen van de Britse Eilanden bepaalt ons weer voor de rest van de week. Daarbij komt zachtere lucht onze kant op, maar polaire kou blijft dichtbij.

Vrijdag neemt de buiigheid geleidelijk af en in de loop van de dag stroomt steeds zachtere lucht binnen. Zaterdag zou wel eens de warmste dag van de week kunnen worden met een zwakke zuidoostelijke wind, geregeld zon en middagtemperaturen van 17 tot lokaal 20 graden. Het weer tijdens de paasdagen is nog steeds onzeker: momenteel lijkt het erop dat de kans op regen toeneemt en de temperatuur weer een stap terug doet. Na de paasdagen lijken we weer even in de polaire lucht terecht te komen met enkele buien, maar echt koud lijkt het niet te worden.

Bron: weerenradar.nl