Meteo Delfzijl

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Delfzijl, 10 juni 2024

Na een onstuimig begin van de week wordt het vanaf dinsdag weer zonniger en droger, maar het blijft de hele week fris. Vanaf het weekend lijkt het warmer te gaan worden, maar ook weer natter.

Met een noordwestelijke stroming wordt de komende dagen polaire lucht aangevoerd. Dit zorgt voor fris weer met temperaturen (ruim) onder de 20 graden, vooral dinsdag en woensdag worden duidelijk te koude dagen voor de tijd van het jaar. Daarbij blijft het nog licht wisselvallig met kans op een bui, maar ook genoeg ruimte voor de zon. Donderdag lijkt een meest droge en weer wat warmere dag te worden, maar vrijdag trekt een nieuwe storing met veel bewolking en lichte regen door.

Komend weekend lijkt wisselvallig te verlopen met regen- en onweersbuien en tussendoor wat zon bij temperaturen rond of net iets onder de 20 graden. Begin volgende week komen we mogelijk even in een duidelijk warmere luchtsoort terecht met mogelijk zomerse waardes, maar dit moeten we opnieuw bekopen met regen- en onweersbuien. Daarna lijkt het weer wat koeler te worden, maar het blijft onbestendig. Een stabiele periode met mooi zomerweer zit er nog steeds niet in.

Bron: weerenradar.nl