Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Delfzijl, 13-10-2021

Weer.nl staat op de lijst van genomineerden voor beste website van het jaar! Een nieuw en jong bedrijf op de lijst van beste websites. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Maar hoe is Weer.nl eigenlijk tot stand gekomen en waar zijn we allemaal te zien en te horen?

Nog niet zo lang geleden werd Weer.nl een feit. Een combinatie van de twee weergezichten Dennis Wilt en Amara Onwuka en de mediatak van MeteoGroup! Overigens zijn ook Amara en Dennis oud MeteoGroupers.  Hierdoor is een hecht team ontstaan dat vanaf dag één al goed op elkaar was ingespeeld. Vanaf januari 2019 werkt ons achtkoppige team aan een gedegen weervoorziening en zijn we op veel plekken binnen Talpa zichtbaar.

Je hebt ons weerbericht vast wel eens voorbij horen komen op een van onze radiozenders SKY radio, radio 10, 538 of Veronica. Daarnaast werkt Weer.nl nauw samen met Hart van Nederland en ook voor Linda wordt regelmatig een weerbericht gemaakt. Bij extreem weer zijn we zelfs te zien buiten onze Talpakanalen bij zoals bijvoorbeeld Goedemorgen NL, Jinek, Humberto, omroep Gelderland, BNR en SLAM FM.

Naast ons TV weerbericht in de avond is er sinds januari 2021 op SBS 6 ook ochtendnieuws en -weer. Hier nemen onze TV gezichten jullie elk kwartier mee door het weer van de dag en de vooruitzichten. Zo word je op weg naar je werk, naar school of naar de supermarkt niet verrast door een plotselinge plensbui.

Onze website in het zonnetje

En dan is er natuurlijk onze website die naast jouw plaatsverwachting en het dagelijkse weerbericht ook bol staat van de interessante en actuele weerverhalen. Vandaag zetten we onze website in het zonnetje, want we zijn genomineerd voor beste website van het jaar in de categorie Weer. Als “jonkie” tussen de gevestigde orde zijn wij daar ontzettend trots op! Beste website van het jaar is een publieksprijs waarbij jij kunt stemmen op jouw favoriete weerwebsite. Als jij ook blij wordt van onze website kun je HIER je stem uitbrengen. Je kunt trouwens nog stemmen tot en met 17 november.

Weer.nl als Web app op je telefoon

Wil je Weer.nl in de toekomst gemakkelijk raadplegen op je telefoon? Dat kan via de zogenaamde web app. Deze is gratis en vergelijkbaar met een klassieke app Het werkt als volgt:

Web app bij Android

1. Ga naar Weer.nl 2. Klik op het icoontje met de 3 puntjes, rechtsboven in het scherm. 3. Selecteer 'Toevoegen aan startscherm'. 4. Bevestig door op 'Toevoegen' te klikken.

 Web app bij IPhone/ IOS

1. Ga naar Weer.nl 2. Klik op de knop met het rechthoekje en pijltje midden onderaan je scherm. 3. Klik daarna op 'Zet op beginscherm'. 4. Bevestig door op 'Voeg toe' te klikken.